Lund Tourist Center

Välkommen till oss på Lund Tourist Center på Bangatan i centrala Lund. Vi är ett auktoriserat turistcenter och medlemmar i Visita. Det fysiska mötet med besökaren betyder mycket för oss och vi ser till att du får personlig service och hjälp med det mesta som rör din vistelse i Lund. Vi hjälper dig gärna med information om sevärdheter, evenemang och aktiviteter. Här finns information både om det lokala utbudet som det regionala och nationella besöksutbudet. Behöver du hjälp med att boka boende i Lund eller Skåne hjälper vi dig naturligtvis även med detta.

Souvenirer med lokal design
Tillsammans med den svenska designern Maria Dahlgren har vi tagit fram ett eget urval av spännande souvenirer med motiv från Lund. Handdukar, koppar och vykort är exempel på de produkter som har vårt fina och färgglada motiv. 

Biljettförsäljning
Turistbyrån delar lokal med Biljettbyrån i Lund som säljer biljetter till både kultur- och sportevenemang i hela Sverige samt även en del i Danmark.

>> Kontakta Biljettbyrån här.

Hitta till Lund Tourist Center
Besöksadress: Bangatan 1

>> Hitta hit

Kontakta oss
Har du en fråga, vill dela med dig av dina åsikt eller berätta vad du upplever som bra eller mindre bra? Kontakta oss genom våra kanaler nedan.
Telefon: +46 (0)46- 359 50 40
E-post: visit@lund.se
Postadress: Lund Tourist Center, Box 41, 221 00 Lund

Lund Tourist Center i sociala medier
Följ oss gärna på Facebook och Instagram och tagga din upplevelse #visitlund.

>> Lund Tourist Center på Facebook
>> Lund Tourist Center på Instagram