Evenemangsbiljetter

När du vill köpa evenemangsbiljetter

Visit Lund har öppet året runt via telefon, e-post och chatt. Vid de flesta föreställningarna på Lunds stadsteater finns vi också på plats i teaterns biljettkontor, besök oss gärna då om du vill ha hjälp över disk, med ditt biljettköp.

Så här når du oss

Ser du kanske fram emot en konsert eller föreställning och behöver hjälp med biljetter? Vi finns att nå på telefon, e-post, chatt och i sociala medier, hör av dig så hjälper vi dig med din fråga.

Telefonen är helgfria öppen måndagar, onsdagar och fredagar kl. 11–14.

Telefon: +46 (0)46-13 14 15

E-post: info@visitlund.se 

Via länken nedan kan du på egen hand beställa evenemangsbiljetter:

Köp biljett hos Ticketmaster här

En hand som sträcks upp i ett publikhav och gör ett segertecken.
Exteriör bild på Lunds Stadsteater

Hjälp över disk?

Vill du i stället köpa din evenemangsbiljett över disk är du välkommen när vi bemannar biljettkontoret på Lunds Stadsteater, Kiliansgatan 13.

Vi finns på plats vid följande tillfällen:


Datum

Tid

24 maj

kl 18.00–19.00

25 maj

kl 13.30–14.30 och kl 18.00–19.00
Hitta till Lunds stadsteater med kartan

Uppdaterad:

Mer att upptäcka!

AKTUELLT

Vad vill du hitta på idag? Här hittar du ett rikt urval av evenemang i Lund. Låt dig inspireras av vad som händer just nu eller vad som är på gång längre fram!

Hitta enkelt ut till vandringsleder, naturreservat, fågeltorn, mountainbikespår och mycket annat. Nu finns Lund med i Sveriges största digitala guide för att hitta ut i naturen.

AKTUELLT

Var ligger Botaniska trädgården? Hur hittar jag till stadsparken? Var kommer jag in med tåget? Här hittar du en karta över staden och kommunen Lund, att ladda ner.