© Leif Johansson, Xrayfoto
Chatta med oss

Barer i Lund

Välkommen till Lunds barer, pubar och klubbar. Oavsett om du ska ta en afterwork med kollegorna eller träffa gänget för en god öl har Lund något att erbjuda. Välj mellan klassiska ställen influerade av den brittiska pubkulturen eller mer moderna inneställen. Här nedan har vi listat ett urval från Lunds nattliv.

>> Gå till sökning för fler barer i Lund.

Café Ariman

Kvällstid blir Café Ariman en skön och avslappnad bar med klubb på helgerna. De erbjuder spännande ölsorter, lyxig sprit, glassiga drinkar, fatöl och mycket mer. 
Kungsgatan 2 
www.ariman.se
Facebook | Instagram

Inferno

Mysig pubmiljö nära Lundagård. Välj bland ett brett ölsortiment - upp mot 200 olika ölsorter och cider. Ibland har de även levande musik om kvällarna.
Paradisgatan 1
+46 (0)46-285 02 80
infernobar.se
Facebook | Instagram

John Bull

Brittisk pub som kallar sig för ”THE pub” i Lund. Här samlas människor från olika samhällsgrupper och kulturer för att äta bra mat, dricka god dryck och lyssna på härlig musik. 
Bantorget 2
www.johnbull.se 
Facebook |

Shotluckan 

Shotluckan erbjuder ett nittiotal egenkomponerade shots som inte går att få någon annanstans och som alla innehåller någon typ av historia, klurig gåta, gästinteraktion eller någon typ av show. Shotluckan serverar har även matservering där maten är integrerad i shotkonceptet.
Kungsgatan 2 C 
www.shotluckan.se 
Instagram

Stortorget Restaurang 

Här hittar du ett stort dryckesutbud med drinkar som speglar den moderna barscenen samt öl och vin från de mest aktuella ölbryggarna och vinmakarna. Från köket kan du beställa enkla rustika rätter med hög igenkänningsfaktor och mycket nostalgi. 
Stortorget 
www.stortorget.net
Facebook |