© Christiaan Dirksen

Våra verksamheter

Visit Lund jobbar i huvudsak med värdskap och evenemang. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar.

Produktion och värvning av evenemang och möten

Visit Lund producerar egna evenemang, producerar evenemang på uppdrag av Lunds kommun samt arbetar för att att värva evenemang och möten till staden.

Värdskap

I Visit Lunds värdskap ligger turistinformation, försäljning av evenemangsbiljetter, destinationsutveckling och marknadsföring kopplat till Lund som besöksdestination.

Visit Lund arbetar med ett mobilt och behovsanpassat värdskap i hela Lunds kommun. Mötet med besökaren betyder mycket för oss och vi ser till att du får personlig service och hjälp med din vistelse här. Vi hjälper dig med information om det lokala utbudet såväl som det regionala och nationella besöksutbudet liksom har information om sevärdheter, evenemang och aktiviteter. Visit Lund AB är medlemmar i branschorganisationen Visita.

Visit Lund säljer evenemangsbiljetter till olika typer av evenemang i Lund - guidade turer, föreställningar, shower och konserter. Är du arrangör och behöver hjälp med biljettförsäljningen? Då kan vi hjälpa dig! Vi lägger kostnadsfritt upp ditt evenemang i Ticketmasters system och tar endast betalt per såld biljett. Om ditt evenemang äger rum på Lunds Stadsteater eller i Folkparken Rotundan bemannar vi dessutom biljettkassan vid föreställningen utan kostnad.

När du låter Visit Lund lägga upp ditt evenemang blir det synligt och tillgängligt för många. Det ingår marknadsföring såsom synlighet i nyhetsbrev, på hemsidor, i evenemangskalender, på Facebook och på bildskärmar.

För information om avtal och kostnader kontakta Johanna Beverhjelm.


Destinationsutveckling och marknadsföring
Visit Lund arbetar för att på ett hållbart sätt, utveckla och marknadsföra Lund som besöksdestination. Arbetet görs tätt ihop med Lunds besöksnäring och universitet liksom med Tourism in Skåne och Visit Sweden.