Turistinformation

Hitta turistinformation

Visit Lund har öppet året runt via telefon, e-post och chatt. Det finns också InfoPoints på flera platser runt om i kommunen, dit är du välkommen att hämta våra kartor och broschyrer. Vi erbjuder bemannad service i vår pop-up som är återkommande under sommaren och i samband med vissa evenemang under året. Här på sidan hittar du de olika sätten du kan komma i kontakt med oss.

Hitta våra InfoPoints

Hos en InfoPoint hittar du ett grundutbud av våra kartor och broschyrer, ofta kan du också få råd och tips av personal på plats. I Lund finns det flera InfoPoints på olika platser runt om i kommunen, samtliga är auktoriserade. Varje plats har sina öppettider, så se efter innan du ger dig ut.

Här är alla InfoPoints samlade i en karta!

Så här når du oss

Funderar du på att besöka Lund och vill ha tips på roliga ställen att upptäcka, var du kan bo bra och äta gott? Vi finns att nå på telefon, e-post, chatt och i sociala medier, hör av dig så hjälper vi dig med din fråga.

Telefonen är öppen helgfria måndagar, onsdagar och fredagar kl. 11–14.

Telefon: +46 (0)46-13 14 15

E-post: info@visitlund.se

Via länken nedan kan du enkelt och på egen hand beställa tryckt turistinformation:

Beställ turistinformation online här

Lunds domkyrka

Uppdaterad:

Mer att upptäcka!

Lund är en av Skandinaviens äldsta städer, med händelserik och stundtals dramatisk dansk-svensk historia. Här berättar vi historien om Lund i korta drag och ger tips till vidare fördjupning.

Hitta enkelt ut till vandringsleder, naturreservat, fågeltorn, mountainbikespår och mycket annat. Nu finns Lund med i Sveriges största digitala guide för att hitta ut i naturen.

AKTUELLT

Var ligger Botaniska trädgården? Hur hittar jag till stadsparken? Var kommer jag in med tåget? Här hittar du en karta över staden och kommunen Lund, att ladda ner.