Turistinformation och evenemangsbiljetter

Turistinformation och evenemangsbiljetter

Visit Lund har öppet året runt via telefon, e-post och chatt. Det finns också InfoPoints på flera platser runt om i kommunen, dit är du välkommen att hämta våra kartor och broschyrer. Vi erbjuder bemannad service i vår pop-up som är återkommande under sommaren och i samband med vissa evenemang under året. Vid de flesta föreställningarna på Lunds stadsteater finns vi också på plats i teaterns biljettkontor, besök oss gärna då, både för att köpa biljetter eller få hjälp med dina frågor. Här på sidan hittar du de olika sätten du kan komma i kontakt med oss.

Hitta våra InfoPoints

Hos en InfoPoint kan du få hjälp med grundläggande turistinformation och här hittar du också ett grundutbud av våra kartor och broschyrer. I Lund finns det femton InfoPoints på olika platser runt om i kommunen. Samtliga InfoPoints är auktoriserade.

Här kan du hämta en Lundkarta och annat informationsmaterial. Varje plats har sina öppettider, så se efter innan du ger dig ut.

Här är alla InfoPoints samlade i en karta!

Så här når du oss

Funderar du på att besöka Lund och vill ha tips på roliga ställen att upptäcka, var du kan bo bra och äta gott? Ser du kanske fram emot en konsert eller föreställning och behöver hjälp med biljetter?

Vi finns att nå på telefon, e-post, chatt och i sociala medier, hör av dig så hjälper vi dig med din fråga. Öppettider för telefon är helgfri måndag-fredag mellan kl. 11.00-15.00.

Via länkarna nedan kan du enkelt och på egen hand dels beställa evenemangsbiljetter och dels tryckt turistinformation.

Telefon: +46 (0)46-13 14 15
E-post: info@visitlund.se 

Köp biljett hos Ticketmaster här

Beställ turistinformation online här

Två personer framför domkyrkan i Lund.
Exteriör bild på Lunds Stadsteater

Hjälp över disk?

Vill du i stället köpa din evenemangsbiljett över disk eller få tips på andra upplevelser när du är här, är du välkommen när vi bemannar biljettkontoret på Lunds Stadsteater, Kiliansgatan 13.

Kommande tillfällen när vi finns på plats:

27 november kl 17–18

30 november kl 18–19

1 december kl 18–19

2 december kl 18–19

3 december kl 18–19

4 december kl 17–18

9 december kl 18–19

11 december kl 12–13 och 14.30–15.30

14 december kl 16.30–17.30 och 19–20

Hitta till Lunds stadsteater med kartan

Uppdaterad: 2022-01-12

Mer att upptäcka!

AKTUELLT

Vad vill du hitta på idag? Här hittar du ett rikt urval av evenemang i Lund. Låt dig inspireras av vad som händer just nu eller vad som är på gång längre fram!

Hitta enkelt ut till vandringsleder, naturreservat, fågeltorn, mountainbikespår och mycket annat. Nu finns Lund med i Sveriges största digitala guide för att hitta ut i naturen.

AKTUELLT

Var ligger Botaniska trädgården? Hur hittar jag till stadsparken? Var kommer jag in med tåget? Här hittar du en karta över staden och kommunen Lund, att ladda ner.