© Konrad Welinder

Sommarens turistinformation och evenemangsbiljetter

Möt sommaren tillsammans med oss! Från och med 1 juli poppar Visit Lunds bemannade turistinformation och biljettförsäljning upp på museet Kulturen. Dessutom hittar du Lundkartan i våra åtta olika InfoPoints runt om i kommunen och kan likt tidigare nå oss digitalt. Här nedan läser du mer om hur du gör för att ställa dina hemesterfrågor, få inspiration, få tag i en karta eller köpa biljetter till ett evenemang som är på gång.

Kom och träffa oss


1 juli - 15 augusti mellan kl 11-15

Från och med 1 juli poppar Visit Lunds turistinformation och biljettförsäljning upp på museet Kulturen, mitt i stan! Här finns vi varje dag mellan 1 juli och 15 augusti och du är välkommen in för kartor, broschyrer, evenemangsbiljetter och för tips och inspiration för sommarens hemesterupplevelser. Är du i andra delar av staden eller kommunen, finns det dessutom platser där du enkelt kan hämta en lundkarta. Precis som tidigare finns vi att nå hemifrån eller när du är på språng.

Hitta till Kulturen här

Hitta våra InfoPoints


Hämta kartor och information på våra infopoints.

Det finns flera platser runt om i Lunds kommun där du kan hämta en Lundkarta - Dalby gästis, Domkyrkoforum, Hotel Concordia, Lunds konsthall, Naturum Skrylle, Skissernas museum, kommunhuset Kristallen och Skånetrafiken kundcenter. Varje plats har sina öppettider, så se efter innan du ger dig ut. Ta hjälp av länken nedan för att se platserna på en karta.

Se våra Infopoints här

Ställ din fråga digitalt


Vill du ställa en fråga eller be om en broschyr men har inte möjligheten att ta dig till vår pop up?

Vi finns såklart att nå på telefon, e-post, chatt och i sociala medier också, hör av dig så hjälper vi dig.

Hitta kontaktvägar här

Nu blir det mer turistinformation i Lund


Vill du läsa pressmeddelandet om sommarens utökade turistinformation?

Gå vidare här

Slumpa fram din  upplevelse - vinst varje gång!


Snurra och vinn!

Här har vi ett kul hjul! Det är ett lyckohjul som slumpar fram Lund-upplevelser med fina vinster. Varje gång! Hitta nya smultronställen eller återupplev gamla godingar. Tycker du det saknas något självklart kan också du komma med utflyktstips som du tycker borde vara med. Då är vi fler som kan upptäcka mer av Lund.

Testa lyckan här!