© Karoline Saether
Chatta med oss

Visit Lund - nätverket

Välkommen till partnersidan för nätverket Visit Lund!

Visit Lund är ett samverkansprojekt mellan Lunds kommun och besöks- och mötesnäringen i Lund med syfte att sprida kännedom om Lunds utbud till potentiella besökare både nationellt och internationellt. Genom god samverkan och gemensam marknadsföring ökar vi Lunds attraktivitet och ekonomiska tillväxt. 
I flikarna kan du läsa vidare bland annat om nätverkets vision och arbetsform och är du nyfiken på att gå med som partner, tveka inte att ta kontakt.

Aktuellt i Visit Lund

Här samlar vi aktuell information och inspiration om vad som händer inom och utom nätverket. 

Utbildningsdag - Digitala trender & digital närvaro


"Digitala trender och digital närvaro. Vad är viktigt och varför? Och hur gör man?" - detta var rubriken när Visit Lund hade utbildningsdag den 8 oktober. Förmiddagens föredrag gick över i två praktiska spår - Filma med mobilen och Öka din digitala synlighet, vars presentationer finns här att läsa!

Gå till presentationerna

Verktygslåda för dig som företagare i besöksnäringen


Massor att hämta från Tourism in Skånes olika guider.

Du har väl inte missat Tourism in Skånes användbara guider, checklistor och tips för dig som företagare i besöksnäringen? Attrahera utländska besökare, Få genomslag i sociala medier, Checklista för TripAdvisor, Hur kan vi arbeta mer hållbart är bara några av rubrikerna. Gå in och läs och lär på deras webbsida.

Gå till verktygslådan

när ses vi nästa gång?


Se vilka nätverksträffar som är på gång och passa på att anmäla dig.

Gå vidare

Hur är din digitala synlighet?


OTAer - din vän eller fiende? Vad är Billboard effect? Hur instagram-bar är Lund?

Med utgångspunkten att göra Skånes besöksnäring mer synliga, konkurrenskraftiga och framgångsrika i sin digitala närvaro, besökte Tourismuspartner Malmö i oktober. Tourismuspartner som är experter på reviews och synlighet online ger i sin presentation, en överblick av det digitala landskapet som det ser ut idag, samt hur en jobbar framgångsrikt med review management på exempelvis TripAdvisor. Gå vidare och läs deras presentation.

Läs mer

Få koll på vad som händer i lund


Nyhetsbrev

Vill du också få nyhetsbrevet som summerar nyheter, evenemang och händelser i Lund den kommande månaden? Skicka ett mail så lägger vi till dig till listan.

Skicka ett mail till oss

Gästnätter 2019


Här hittar du den senaste statistiken över gästnätter i Lund, fram till och med augusti 2019.

Läs mer

Gästnätter 2018


Här hittar du inkvarteringsstatistik för Lund under 2018.

Gå till rapporten