Visit Lund AB

Du har kommit helt rätt! Visit Lund ger dig en enkel och välkomnande väg in till alla möjligheter som finns i Lund. Tillsammans gör vi Lund till Sveriges roligaste stad att bo i, verka i och besöka.

Den charmiga evenemangsstaden Lund väntar på dig

Vill du arrangera event i Lund eller ha hjälp med marknadsföring av ditt evenemang? Behöver du någon som säljer biljetter till ditt evenemang? Är du på jakt efter nätverksträffar eller samverkan? Driver du företag i besöksnäringen? Hör av dig till oss på Visit Lund.

För dig som arrangör

Boka lokal? Hjälp med biljettförsäljning? Söka evenemangsstöd? Här blir du guidad.

Besöksnäring och turistinformation

Hur jobbar Visit Lund med värdskap och utveckling av Lund som besöksdestination?

Press och aktuellt

Här hittar du vägar till det som är aktuellt hos oss och i Lund just nu!

Kulturnatten 2021

Våra uppdrag

Vi på Visit Lund arbetar både med egna och andras evenemang och med värdskap i hela Lunds kommun. Här kan du läsa mer om några av de uppdrag vi är engagerade i under ett år.


Kontakta oss på Visit Lund

Vill du arrangera event i Lund eller ha hjälp med marknadsföring av ditt evenemang? Behöver du någon som säljer biljetter till ditt evenemang? Är du på jakt efter nätverksträffar eller samverkan? Driver du företag i besöksnäringen? Hör av dig!


Personer poserar tillsammans utomhus

Aktuellt

En sen och mörk höstdag slingrar sig loppet genom Lunds krokiga gator och genom en mängd läskiga scener och hinder, allt kryddat med hungriga zombies och specialeffekter. Vågar du vara med?

AKTUELLT

Svenska Fotbollförbundets styrelse har fattat beslut om att det blir Lund och Malmö som tillsammans blir spelorter för EM-slutspelet för F17, som Sverige ska arrangera 2024.

En hel julivecka 2024 kommer kloten att rulla längs gångarna i Stadsparken och kvällstid vankas finalspel på centercourten på Mårtenstorget. Räkna med folkfest!