Visit Lund AB

Du har kommit helt rätt! Visit Lund ger dig enkel och välkomnande väg in till alla möjligheter som finns i Lund. Tillsammans gör vi Lund till Sveriges roligaste stad att bo i, verka i och besöka.

Den charmiga evenemangsstaden Lund väntar på dig

Vill du arrangera event i Lund eller ha hjälp med marknadsföring av ditt evenemang? Behöver du någon som säljer biljetter till ditt evenemang? Är du på jakt efter nätverksträffar eller samverkan? Driver du företag i besöksnäringen? Hör av dig till oss på Visit Lund.

Kulturnatten 2021

Våra uppdrag

Vi på Visit Lund arbetar både med egna och andras evenemang och med värdskap i hela Lunds kommun. Här kan du läsa mer om några av de uppdrag vi är engagerade i under ett år.


Kontakta oss på Visit Lund

Vill du arrangera event i Lund eller ha hjälp med marknadsföring av ditt evenemang? Behöver du någon som säljer biljetter till ditt evenemang? Är du på jakt efter nätverksträffar eller samverkan? Driver du företag i besöksnäringen? Hör av dig!


Personer poserar tillsammans utomhus

Aktuellt

Lund blir värd för European Silver League i volleyboll! I juni spelar det svenska damlandslaget i volleyboll sina fyra hemmamatcher i Idrottshallen i Lund

Finalen av esport-turneringen Pinnacle Cup Championship landar i Lund den 9-11 juni. De fyra tävlingsdagarna väntas totalt locka närmare 7 500 besökare, och en miljonpublik som följer evenemanget online.

En hel julivecka 2024 kommer kloten att rulla längs gångarna i Stadsparken och kvällstid vankas finalspel på centercourten på Mårtenstorget. Räkna med folkfest!

Visit Lund AB - en del av Lunds kommun