Lunds kommun startsida

Denna sida är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Värdskap och turistinformation

Visit Lunds värdskap omfattar turistinformation, försäljning av evenemangsbiljetter, destinationsutveckling och marknadsföring kopplat till Lund som besöksdestination. 

Vårt mål är att nå besökarna där de är och rör sig under besöket i Lund. Vi erbjuder därför turist­information genom ett nätverk av auktoriserade InfoPoints på hotell, besöksmål och medborgarcenter runt om i hela kommunen. Visit Lund erbjuder också pop-up verksamhet i högsäsong och med värdskap i anslutning till större evenemang.

Hitta till våra infopoints

Besöksdestinationen Lund

Visit Lund arbetar för att på ett hållbart sätt, utveckla och marknadsföra Lund som besöksdestination. Arbetet görs tätt ihop med Lunds besöksnäring och universitet liksom med Tourism in Skåne och Visit Sweden. Visit Lund är medlemmar i branschorganisationen Visita.

Vill du bli en del av vårt nätverk eller diskutera projekt som kan vara till nytta för Lund som besöksmål? Hör av dig till oss!
E-post: info@visitlund.se.

För researrangörer

Här ger vi dig som turoperatör och bussresearrangör tips om hur du kan ge dina kunder en trevlig upplevelse i Lund. Sevärdheter, restauranger och hotell som kan ta emot grupper. Du hittar också praktisk information om var du till exempel kan parkera din buss i Lund.

Tips och råd till researrangörer

Uppdaterad: 2022-01-12

Hjälpte informationen på denna sida dig?