För dig som arrangör

Närheten mellan evenemangsplatserna i en charmig stadskärna gör Lund till en utmärkt plats för både möten och evenemang.

Är du arrangör och behöver hjälp med biljettförsäljning?

Då kan vi hjälpa dig!

När du låter Visit Lund sälja biljetter till ditt evenemang blir det synligt och tillgängligt för många. Dessutom marknadsför vi evenemanget i nyhetsbrev, evenemangskalender och på digitala skärmar.

Publikhav på utekonsert

Vi hjälper dig med ditt evenemang

Har du ett evenemang eller möte som du vill värva, ett befintligt evenemang som du behöver utveckla, eller har du en idé om ett evenemang, men vet inte hur du ska genomföra det? Välkommen att kontakta oss för råd, tips och idéer!


Barn och vuxna som samlats vid bänkar och bord vid en cirkusvagn
Synas i evenemangskalendern

Du kan själv lägga in ditt evenemang i vår kalender. Här visar vi hur du gör.

Hitta rätt möteslokal

Här listar vi möteslokaler i och kring Lund, vad har du för behov?

Våra uppdrag

Visit Lund arbetar med egna och andras evenemang och med värdskap i hela Lunds kommun. Här kan du läsa mer om våra uppdrag.

Evenemangsstöd

Det finns möjlighet att söka evenemangsstöd till ditt evenemang. För att kunna få bidrag måste ditt evenemang uppfylla vissa kriterier.

Kriterier för evenemangsstöd på kommunens webbplats

Kulturföreningar och andra aktörer kan också söka stöd till publika arrangemang.
Sök stöd till arrangemang på kommunens webbplats


Kulturnatten 2021

Titta in hos Lunds hotell och mötesplatser

Är du nyfiken och vill veta mer om Lunds hotell och mötesplatser? Här kan du se 19 korta filmer där hotell- och mötesplatser runt om i Lunds kommun rullar ut röda mattan och presenterar sig. Välkommen att stiga in och ta en digital titt på vad Lund har att erbjuda!

På gång

I januari spelar det svenska herrlandslaget VM på hemmaplan och nu står det klart att Serbien kommer att stå för motståndet två gånger om i förberedelserna. Det första mötet äger rum i Lund den 6 januari.

AKTUELLT

Svenska Fotbollförbundets styrelse har fattat beslut om att det blir Lund och Malmö som tillsammans blir spelorter för EM-slutspelet för F17, som Sverige ska arrangera 2024.

AKTUELLT

I maj 2023 blir det fullt fokus på skarpt lokalsinne i Lund. Det står klart sedan staden nu utsetts till värdstad för SM i sprintorientering. Tävlingsdagarna, den 27-28 maj 2023 kommer att innehålla SM-tävlingar för junior- och seniorelit samt även en publiktävling med deltagare i åldrarna 7-90 år, totalt omkring 1000 tävlande.