Vi hjälper dig med ditt evenemang

Vi hjälper dig med ditt evenemang

Har du ett evenemang eller möte som du vill värva eller ett befintligt evenemang som du behöver utveckla? Har du en idé kring ett evenemang, men vet inte hur du ska genomföra det? Välkommen att kontakta oss för råd, tips och idéer!

Hand i luften på konsert

Evenemangsstaden Lund

Närheten mellan evenemangsplatserna i en charmig stadskärna gör Lund till en utmärkt plats för både möten och evenemang. Lund Comedy Festival, Litteralund, Lundakarnevalen och Lundaspelen är några av de återkommande festivaler och evenemang som sätter Lund på kartan som eventstad. Det är också många som väljer att mötas i Lund, här arrangeras ofta både stora och små konferenser, kongresser och möten, ofta kopplade till universitetet eller något av de stora bolagen som finns här. Välkommen att kontakta oss för råd, tips och idéer!
E-post: arrangemang@visitlund.se

Möteslokaler

För att du som mötesbokare ska hitta din favorit har vi samlat alla möteslokaler på en sida. Här finns konferenslokaler, festsalar för bankett och middagar. Här hittar du också information om var det finns plats för utställning, event och mingel.

Hitta rätt möteslokal för ditt behov

Folksamling i kvällsbelyst sal på Skissernas museum

Lokaler och platser för evenemang

Det finns flera olika lokaler runt om i Lund för ditt inomhusevenemang – Arenan, Mejeriet och Stadshallen är några. Vill du arrangera ett utomhusevenemang är Stortorget, Mårtenstorget och Vita Scenen i Stadsparken populära evenemangsplatser, och vill du göra något riktigt stort finns S:t Hans backar som rymmer över 10 000 besökare. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss på Visit Lund

Lunds kommun har inomhusscener i Folkets park, på Stenkrossen och på Stadsteatern. Läs mer och boka direkt på deras webb.

Boka scener via Lunds kommun

Evenemangsstöd

Det finns möjlighet att söka evenemangsstöd till ditt evenemang. För att kunna få bidrag måste ditt evenemang uppfylla vissa kriterier.

Kriterier för evenemangsstöd

Kulturföreningar och andra aktörer kan också söka stöd till publika arrangemang.
Sök stöd till arrangemang

Marknadsföringsmaterial

Du hittar marknadsföringsmaterial, som filmer och logotyper, via vår pressida.

Press och aktuellt

Barn och vuxna som samlats vid bänkar och bord vid en cirkusvagn

Uppdaterad:

Tips om möten och evenemang

AKTUELLT

Vad vill du hitta på idag? Här hittar du ett rikt urval av evenemang i Lund. Låt dig inspireras av vad som händer just nu eller vad som är på gång längre fram!

Vill du kunna tipsa om boende i och resan till Lund? På vår sida för boende och resa finns en massa matnyttigt på ämnet!

AKTUELLT

Var ligger Botaniska trädgården? Hur hittar jag till stadsparken? Var kommer jag in med tåget? Här hittar du en karta över staden och kommunen Lund, att ladda ner.